VvE-advies en -begeleiding voor appartementenbeheerders

Ze zeggen wel eens dat u slapende honden niet wakker moet maken. Maar wat te denken van een slapende Vereniging van Eigenaren (VvE)? Voor goed pandonderhoud en appartementenbeheer mag die best wat actiever zijn. Maar hoe pakt u dat aan? Met welke partijen neemt u contact op als bijvoorbeeld uw dak wilt vernieuwen, kozijnen vernieuwd of geschilderd moeten worden? Bouwadvies De Vlieger is gespecialiseerd in VvE-management en helpt u graag op weg.

VvE-advies voor appartementencomplexen 

Ons bouwkundig adviesbureau heeft de kennis en deskundigheid om de belangen van uw VvE te behartigen. We hebben veel contact met de bouwwereld en zijn vaak de schakel tussen een VvE en bijvoorbeeld schilders, aannemers, loodgieters en elektriciens. Tijdens groot onderhoud treden wij op als bouwcoördinator (van offerteaanvraag tot en met de oplevering). Daarnaast spelen we snel in op ontwikkelingen op het gebied van regelgeving die van belang kan zijn voor uw VvE.

Kortom, de beslommeringen die komen kijken bij een VvE nemen wij zonder problemen geheel weg.
Geïnteresseerd in VvE-advies? Neem contact op.

VvE-management

Onze dienstverlening is onder te verdelen in:

I. Reguliere dienstverlening

Dit totaalpakket zorgt ervoor dat uw VvE goed functioneert. Het pakket bestaat in hoofdlijnen uit:
- bestuurlijke begeleiding
- financieel en administratief beheer
- technisch beheer en onderhoud

II Niet-reguliere dienstverlening

Hierbij kunt u naast alle bovenstaande taken denken aan het organiseren, coördineren en begeleiden van planmatig en groot onderhoud.

Wij stellen voor u, geheel vrijblijvend, een passende offerte op. Deze offerte sluit aan bij uw vraag naar ondersteuning en begeleiding van uw VvE en appartementenbeheer. De werkzaamheden worden op uw wensen afgestemd.

Vraag een offerte aan.